Biografi

15 albums, 6 af dem solgt til guld og sammenlagt 5 millioner solgte eksemplarer i hele Europa, det er den flotte opsummering af fænomenet Münchener Freiheit. Karrieren startede i 1981 og populariteten er holdt ved hele vejen, også gennem de kreative pauser. Bandets medlemmer har siden 1984 været Stefan Zauner (vokal), Aron Strobel (guitar & vokal), Rennie Hatzke (trommer), Michael Kunzi (bas & vokal) og Alex Grünwald (keyboard).


I 1986 fik bandet sine første guldplader for singlen "Ohne dich" og albummet "Von Anfang an". Allerede året efter opnåede albummet "Traumziel" samme status og 125.000 fans fulgte koncert-turnéen.
Det første engelsksprogede album "Romancing in the dark" sprang ligeledes i 1987 også op til toppen af hitlisterne i Norge, Sverige, Finland, Holland, Frankrig, Spanien og Grækenland. Ovenpå dette forrygende år kårer de landsdækkende tv-stationer ARD og ZDF MF til årets bedste band.
1988 byder på et guldalbum kaldet "Fantasie" og med singlen "Keeping the dream alive" opnår MF endelig en topplacering på de engelske hitlister.
"Purpurmond" og den engelske version "Love is no science" sælger til guld i 1989 og i 1991 modtages kåringen som årets band fra ARD, ligesom albummet "Liebe auf den ersten Blick" hiver nok en guldplade hjem til samlingen.
1992 byder på bandets første opsamlingsalbum, som ligeledes tjener guld hjem til drengene med 350.000 solgte eksemplarer.
De følgende år byder på en række albums med mange nye hits skåret over den traditionelle klinge. Seneste skud på stammen er albummet Eigene Wege fra marts i år.

Dette er historien om 25 år på toppen af poppen og en endeløs række fantastiske sange, som kommer til at leve meget længe!