Münchener Freiheit er navnet pċ en U-Bahn station i Schwabingen, München, men også et fascinerende tysk poporkester dannet i 1981.

Gennem mere end 20 succesrige år har de udgivet 15 studiealbums og populariteten varer ved. I 2002 blev de kåret til årets schlagerband i Tyskland for udgivelsen "Wachgeküsst". Deres nyeste album "Geile Zeit" kom på gaden i efteråret 2004 og titelnummeret røg straks op ad hitlisterne.

Bandet leverer den reneste og mest fængende popmusik man kan tænke sig. Og med små 200 numre i bagagen er det utroligt, at opleve den konstante fornyelse. Aldrig sidder man med oplevelsen af, at de lever højt på tidligere succéer.
Tekstuniverset bevæger sig meget i kærlighedens termer, såvel den ulykkelige som den lykkelige og som poptekster er flest, så er de let tilgængelige. Derfor har bandet også en meget bred appel og de rammer dybt, smukt, smertende og forløsende. Sproget er tysk, men de har dog oversat og indsunget en del numre på engelsk - og sluppet rimeligt fra det.

Tanken bag denne side er, at introducere bandet for det danske publikum. Derfor er alt holdt på dansk, men en naturlig undtagelse af sangteksterne. Jeg håber, at siden og lydeksemplerne vil medvirke til, at flere får ørerne op for dette fantastiske band. Og dermed også får muligheden for, at bruge musikken og budskaberne til, at få et rigere liv i bedre kontakt med sine følelser. Det føler jeg personligt, at de har givet mig i hvertfald!

God fornøjelse, Svenning B. Madsen e-mail
--110409--

Smuglyt det nye album herunder :-)